Little Tigers zoekt opvangers!

Wij zoeken opvangers!

Wij bezorgen veel katjes uit het buitenland een gouden mandje in Nederland. Heel soms kan een kat ergens echt niet aarden, of kan een adoptant een kat toch niet houden. Dan gaat dit katje tijdelijk naar opvangers, terwijl wij zoeken naar een passend thuis. Omdat onze organisatie groeit en we steeds meer katten bemiddelen, zoeken we extra opvangadressen.

Als opvanger geef je een of meerdere katten tijdelijk een liefdevol thuis. We kijken samen met jou wat past. Je bent nooit verplicht een kat op te vangen, en als je een periode geen tijd hebt, zit je nergens aan vast. Medische kosten en vervoer vergoeden wij. Overige kosten, zoals voer en speeltjes, draag jij, alsof het je eigen kat is.

We vinden het belangrijk dat er vaak iemand thuis is bij onze opvangadressen, zodat de katten voldoende aandacht krijgen. Het is geen probleem als je al huisdieren hebt, zolang die maar ingeënt zijn en goed met andere dieren omgaan. Je hebt een aparte ruimte in huis nodig waar de opvangkat(ten) rustig kunnen aarden. Het is fijn als je een auto hebt, maar dat hoeft niet per se.

Je maakt deel uit van ons hechte team. Onze experts en ervaren opvangers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen. Je staat er als opvanger dus zeker niet alleen voor!

Lijkt het jou wat om tijdelijk katten op te vangen, of wil je vrijblijvend meer informatie? Stuur ons dan een mailtje via info@littletigers.eu met je gegevens, of vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op!