Hoe je kunt helpen

Steun ons, help de Litte Tigers en Wolves
 • Adopteren

   

  Adopteer een kat uit het buitenland via Stichting Little TigersWil je een kat een nieuwe kans geven op een mooi leven? Daarmee help je om ons primaire doel te bereiken: zorgen voor een liefdevol thuis in Nederland voor zwerfkatten uit Spanje en Griekenland. Bekijk hier alle Little Tigers.

  De kosten voor adoptie bedragen in de regel  € 210,-. Hiervoor wordt de kat getest op FIV en FeLV, ontvlooid en ontwormd,  van een paspoort en chip voorzien, ingeënt en gesteriliseerd. Het bedrag is inclusief vlucht- of transportkosten. Voor het adopteren hebben we een aantal spelregels op gesteld: De adoptieprocedure.

  Vind je het lastig om een keuze te maken?  Vul dan dit contactformulier in en kies “nog geen keuze kunnen maken” in het eerste veld. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om met je mee te denken.

 • Adoptie op afstand

   

  Er zijn ook zwerfkatten die niet geschikt zijn om te worden geadopteerd. Dit kan zijn om gezondheidsredenen of omdat ze zich (nog) niet kunnen aanpassen aan een huiselijke omgeving. Je kunt dit soort katten helpen door ze “op afstand” te adopteren. Met jouw maandelijkse gift kan het asiel ook deze katten blijven opvangen en verzorgen. Je ontvangt regelmatig een Kattenbelletje: een update met foto’s en videootjes van jouw Little Tiger in het buitenland.

  Heb je geen ruimte in je huis, maar wel in je hart? Adopteer dan een katje op afstand!

  Bekijk hier de Little Tigers op Afstand.

 • Vluchtbegeleider

   

  Little Tigers is altijd op zoek naar vluchtbegeleiders voor  vluchten uit Alicante, Cairo, Faro, Madrid, Malaga, of Valencia.

  De katten vliegen met jou mee en worden bijgeboekt op jouw ticket. De reiskosten voor de katten worden uiteraard betaald door Little Tigers.

  De katten worden door de asielen naar het vliegveld gebracht en samen met jou ingecheckt. Je vangt ze weer op bij aankomst op het vliegveld. In de aankomsthal wacht je een warm welkom door een ontvangstmedewerker van Little Tigers en uiteraard de adoptanten.

  Als je een keer met Transavia op Malaga, Madrid of Faro vliegt en je wilt deze kleine moeite doen, meld je dan bij ons via dit contactformulier

 • Opvanger

   

  Little Tigers zoekt opvangers!Het liefst brengen we onze katjes vanuit het buitenland direct naar hun gouden mandje, maar dat lukt niet altijd. Soms zien mensen op het laatste moment af van adoptie, of kan een kat ergens echt niet aarden. Dan gaan deze katjes tijdelijk naar opvangers. Omdat onze organisatie groeit en we steeds meer katten bemiddelen, zoeken we extra opvangadressen.

  Als opvanger geef je een of meerdere katten tijdelijk een liefdevol thuis. We kijken samen met jou wat past. Je bent nooit verplicht een kat op te vangen, en als je een periode geen tijd hebt, zit je nergens aan vast.Medische kosten en vervoer vergoeden wij. Overige kosten, zoals voer en speeltjes, draag jij, alsof het je eigen kat is.

  We vinden het belangrijk dat er vaak iemand thuis is bij onze opvangadressen, zodat de katten voldoende aandacht krijgen. Het is geen probleem als je al huisdieren hebt, zolang die maar ingeënt zijn en goed met andere dieren omgaan. Je hebt een aparte ruimte in huis nodig waar de opvangkat(ten) rustig kunnen aarden. Het is fijn als je een auto hebt, maar dat hoeft niet per se.

  Je maakt deel uit van ons hechte team. Onze experts en ervaren opvangers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen. Je staat er als opvanger dus zeker niet alleen voor!

  Lijkt het jou wat om tijdelijk katten op te vangen, of wil je vrijblijvend meer informatie? Stuur ons dan een mailtje via info@littletigers.eu met je gegevens, of vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op!

 • Help Little Tigers met een donatie

   

  Little Tigers is een stichting zonder winstoogmerk. Dit houdt in dat alle financiële middelen worden gebruikt voor het steunen van de activiteiten rondom het welzijn van zwerfdieren.

  Met jouw steun kunnen we ons inzetten om het leven van katten die soms onder erbarmelijke omstandigheden leven structureel te verbeteren, omdat er geen enkele hulp vanuit de overheden komt. We kunnen met donaties bijdragen aan onder andere de aanschaf van voedsel, medische zorg en de verbetering van huisvesting van opgevangen katten. Ook financieren we sterilisatie- en castratie acties om de groei van de zwerfkattenpopulaties te beperken. Daarnaast dragen we zorg voor het transport van adoptiekatten naar Nederland en de verzending van donaties in natura.

  We hebben jouw steun nodig, want we willen ons blijven inzetten!

  Donaties

  Gaat het lot van zwerfkatten jou ook aan het hart? Little Tigers kan alle steun gebruiken! Giften voor onze acties kunnen worden overgemaakt via Tikkie, iDEAL, bankoverschrijving of Paypal.

  iDEAL:

  Doneer via iDEAL

  Tikkie: 

  Doneer via Tikkie

  Paypal:

  Doneer via Paypal

  Bankrekening:
  NL58SNSB0956988407, op naam van Stichting Little Tigers.

   

  Vrienden van Little Tigers

  “Vrienden van Little Tigers” helpen door een vaste maandelijkse bijdrage te leveren aan onze acties.

  Je kunt lid worden als je maandelijks een bedrag van minimaal  €5,00 aan ons overmaakt. Je donatie is meer dan welkom en zal altijd goed worden besteed. We zullen elk jaar laten zien, wat we met dat geld allemaal hebben kunnen doen.

  Wil je vriend worden? Meld je dan hier aan. We nemen graag contact met je op.

Maak kennis met alle Little Tigers

wachtend op een liefdevol thuis