Hoe je kunt helpen

Steun ons, help de Litte Tigers en Wolves
 • Adopteren

  Wil je een kat een nieuwe kans geven op een mooi leven? Daarmee help je om ons primaire doel te bereiken: zorgen voor een liefdevol thuis in Nederland voor zwerfkatten uit Spanje en Bulgarije. Bekijk hier alle Little Tigers.

  De kosten voor adoptie bedragen in de regel  € 190. Hiervoor wordt de kat getest op FIV en FeLV, ontvlooid en ontwormd,  van een chip voorzien, ingeënt en gesteriliseerd. Het bedrag is inclusief vlucht- of transportkosten. Voor het adopteren hebben we een aantal spelregels op gesteld: De adoptieprocedure.

  Vind je het lastig om een keuze te maken?  Vul dan dit contactformulier in en kies “nog geen keuze kunnen maken” in het eerste veld. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om met je mee te denken.

 • Help Little Tigers

  Little Tigers is een stichting zonder winstoogmerk. Dit houdt in dat alle financiële middelen worden gebruikt voor het steunen van de activiteiten rondom het welzijn van zwerfdieren.

  Met jouw steun kunnen we ons inzetten om het leven van katten die soms onder erbarmelijke omstandigheden leven structureel te verbeteren, omdat er geen enkele hulp vanuit de overheden komt. We kunnen met donaties bijdragen aan onder andere de aanschaf van voedsel, medische zorg en de verbetering van huisvesting van opgevangen katten. Ook financieren we sterilisatie- en castratie acties om de groei van de zwerfkattenpopulaties te beperken. Daarnaast dragen we zorg voor het transport van adoptiekatten naar Nederland en de verzending van donaties in natura.

  We hebben jouw steun nodig, want we willen ons blijven inzetten!

  Donaties

  Gaat het lot van zwerfkatten jou ook aan het hart? Little Tigers kan alle steun gebruiken! Giften voor onze acties kunnen worden overgemaakt via bankoverschrijving, iDeal of Paypal.

  Bank: maak je gift over op bankrekening NL58SNSB0956988407, op naam van Stichting Little Tigers, onder vermelding van “donatie”.

  iDeal: klik hier

  Paypal: maak je gift over naar donaties@littletigers.nl of klik hier

   

  Vrienden van Little Tigers

  “Vrienden van Little Tigers” helpen door een vaste maandelijkse bijdrage te leveren aan onze acties.

  Je kunt lid worden als je maandelijks een bedrag van minimaal  €5,00 aan ons overmaakt. Dit kan via onze bankrekening of Paypal. Elk bedrag vanaf €5,00 euro is meer dan welkom en zal altijd goed worden besteed. We zullen elk jaar laten zien, wat we met dat geld allemaal hebben kunnen doen.

  Wil je vriend worden? Meld je dan hier aan. We nemen graag contact met je op.

 • Zooplus

  Help ons ook via ZOOPLUS. Als jij je katten- of hondenbenodigdheden op deze site bestelt, krijgen wij 3 tot 4 procent van het bedrag dat jij besteedt. Jij krijgt je bestelling heel simpel in huis en wij kunnen weer meer hulp bieden aan katten en honden die dat nodig hebben. Win voor jou, win voor onze behoeftige beestjes.

  Klik op de banner of gebruik deze speciale link voor je bestelling bij Zooplus: http://marketing.net.zooplus.nl/ts/i3326184/tsc?amc=dis.zooplus.431905.446843.6966&tst=!!TIMESTAMP!!

  zooplus.nl

 • Adoptie op afstand

  Er zijn ook zwerfkatten die niet geschikt zijn om te worden geadopteerd. Dit kan zijn om gezondheidsredenen of omdat ze zich (nog) niet kunnen aanpassen aan een huiselijke omgeving. Desondanks verdienen ook deze katten zorg en aandacht. Je kunt ze helpen door ze “op afstand” te adopteren. Kijk op de pagina “Adoptie op afstand”, waar een aantal van deze katten staat.

 • Vluchtbegeleider

  Little Tigers is altijd op zoek naar vluchtbegeleiders voor de vluchten uit Malaga, Faro of Madrid. Een vluchtbegeleider is aanspreekpunt bij het transport van katten per vliegtuig. De katten worden door onze contactpersonen naar het vliegveld gebracht en samen met jou ingecheckt. Je vangt ze weer op bij aankomst op het vliegveld, waar ze door een begeleider van Little Tigers worden opgevangen .

  Voor de vluchtbegeleider zijn er verder geen kosten aan verbonden, de reiskosten voor de katten worden uiteraard betaald door Little Tigers.  Als je een keer met Transavia op Malaga, Madrid of Faro vliegt en je wilt deze kleine moeite doen, meld je dan bij ons via dit contactformulier

Maak kennis met alle Little Tigers

wachtend op een liefdevol thuis