Alle Little Tigers

Deze katten zoeken een gouden mandje

Misschien zit jouw nieuwe grote liefde er wel tussen! Heb je hulp nodig met het vinden van de perfecte match? Vul dan ons intakeformulier in. Heb je geen ruimte in je huis, maar wel in je hart? Adopteer dan een katje op afstand!

 • Adopteren via Little Tigers - Het verhaal van Calvin

  Calvin is in Spanje gevonden met een gebroken kaak en ontstoken ogen, waardoor hij nu bijna blind is. Bovendien kreeg hij ook nog een acute hernia waar hij ook aan geopereerd moest worden. Er is alle hulp en liefde aan hem gegeven, zodat hij weer een gezonde en aanhankelijke kat is geworden.

  Ik heb Calvin via Little Tigers geadopteerd. Vanaf het eerste contact ben ik op de hoogte gehouden over zijn doen en laten. Over zijn gekke gewoontes, want hij is en blijft een kat. Over hoe hij met zijn handicap omgaat. Ook dat is katten eigen: hij past zich aan zijn slechte zicht aan.

  Het meest spannende was zijn vliegreis vanuit Malaga. Die was met alle zorg geregeld. Omdat hij slecht ziet, doet hij alles op de tast en daarom was zijn mandje afgesloten met gaas, zodat hij zijn voorpootjes niet steeds naar buiten zou steken. Op Schiphol was Richard van Little Tigers aanwezig om samen met mij Calvin- en nog drie katten – welkom te heten. Dat was voor mij heel geruststellend, omdat ik geen idee had hoe dat zou gaan met zo’n kleine stakker. We hadden besloten om Calvin in zijn eigen mand te laten, omdat hij zo onzeker is door zijn slechte zicht. Anders zou hij op een rustige plek in zijn nieuwe mandje zijn gezet, wat heel goed lukte met zijn reisgenoot Lily.

  Calvin woont nu drie weken bij mij en is helemaal op zijn gemak. Vanaf het moment dat hij hier uit zijn mandje stapte, is hij zijn nieuwe appartement gaan verkennen en wist zelfs de kattenbak te vinden. En we kunnen het vanaf de eerste dag helemaal met elkaar vinden dankzij alle tips die ik heb gekregen rondom zijn adoptie. Hij woont nu dus inmiddels drie weken bij mij en weet zijn weg feilloos te vinden. Hij heeft met enorme precisie het appartement afgetast en botst nu alleen af en toe ergens tegenaan als hij opgewonden is. Hij blijft natuurlijk een speciale kat door zijn slechte zicht, maar hij is heel vrolijk en speels. Van zijn nare verleden is niets meer te merken.

  Groeten van Saskia