Ivy

Ivy

Lieve kleine Ivy, zacht als zijde

Ivy is bij Liliya binnengekomen met 4 andere katten. Ze kwamen van een oudere man die was overleden. De zoon van de man dreigde in een dronken bui de katten te doden en Liliya heeft ze meegenomen.

In het begin vond Ivy het allemaal een beetje eng. Ze moest erg wennen aan zoveel katten om haar heen, want Liliya heeft nu eenmaal veel katten in opvang. Ivy kan goed overweg met andere katten maar ze vindt 1 of 2 katten wel genoeg.

Ivy is een echte mensen-kat. Ze is dol op mensen en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Als het aan haar ligt kruipt ze de gehele dag in je armen. Ze is rustig, knuffelig en wat verlegen. Ze is een klein poesje, echt schattig.

Van harde geluiden schrikt ze nogal eens. Daarom zoeken we voor haar een wat rustig huisje. Liever geen kinderen want die vindt Ivy toch een beetje druk en eng. Honden vindt ze ook eng. Wel graag een poezenvriendje/vriendinnetje, dat zal ze heel fijn vinden.

Ivy is gewend om in de tuin te komen en vindt dit dan ook heerlijk. Dus als je een veilige tuin hebt, graag! (onder veilig verstaan we een afgezette tuin, of een tuin in een verkeersarme buurt, zodat Ivy niet het risico loopt om onder een auto te komen) Ivy komt dan heel graag samen met jou in het zonnetje genieten.

We gunnen Ivy zo graag een eigen familie, een eigen mens met wie ze kan knuffelen. Vanzelfsprekend is Ivy volledig ingeënt, gechipt, gesteriliseerd en verder goed gezond. Ze wacht vol spanning je reactie af. Haar koffertje staat al klaar!