Esther

Esther

Esther is een rustige jongedame die al heel wat heeft meegemaakt. Ze werd doodziek gevonden en naar de dierenarts gebracht. Die constateerde een baarmoederontsteking en er was een spoedoperatie nodig om het meisje te redden. Tijdens alle onderzoeken bleek ook dat Esther Fiv-positief is. Fiv is niet besmettelijk voor mensen maar kan wel via bloed worden overgebracht op andere katten. Met goed eten en regelmatige controle door de dierenarts kunnen katten als Esther een fijn en lang leven leiden.

Esther is een rustige poes. Ze vind het heerlijk om op je schoot te liggen en tijdens het knuffelen in slaap te vallen. Ze geniet van aaien over haar buikje, dan knort ze van genot. Oppakken vindt ze echter niet zo leuk, ze komt liever zelf haar knuffels halen. Zonnebaden op een lekker plekje is een andere grote hobby van Esther, dat kan ze uren doen.

Esther kan het goed vinden met honden maar kan naar andere katten dominant zijn. Hoewel de kans op besmetting van andere katten klein is, is het beste als ze de enige poes in huis is. De kans op adoptie voor Fiv-katten is klein, maar ook deze dieren verdienen een fijn leven. We zoeken dus een heel speciale, lieve familie die Esther een zonnig leven willen geven. Meer informatie over Fiv vind je hier. Lees ook het verhaal van adoptanten Heidi en Bas over het leven met, onze Godot die ook Fiv heeft.

Mag Esther bij jou komen knuffelen?