Malik heeft dringend een operatie nodig want hij heeft heel veel pijn!

Malik werd in Oekraïne ergens langs de weg gevonden in de ijzige kou. De arme schat was aangereden, was gewond en niemand keek naar hem om. Gelukkig waren zijn reddende engelen net op tijd. Zij brachten Malik, die vermagerd en onderkoeld was, naar het asiel. Daar werd hij met veel liefde en weinig middelen ontvangen. Hij werd geopereerd aan zijn pootje en er werd een metalen pin in geplaatst. Kortgeleden hebben we Malik naar Nederland gehaald. Eenmaal hier aangekomen bleek het arme kereltje ontzettend veel pijn te hebben.

Zijn liefdevolle opvanggezin ging direct met hem naar de dokter. Die maakte een röntgenfoto en zoals je kunt zien is de pin met een stukje bot aan de wandel gegaan. En dat doet echt heel veel pijn! Onze Malik wil heel graag pijnvrij door het leven en een huisje voor altijd vinden. Een operatie waarbij de huidige pin wordt verwijderd en hij een nieuwe pin krijgt is daarvoor nodig maar kost ontzettend veel geld. De kosten worden geraamd op zo’n 1750 euro. Dat is veel meer dan de stichting kan dragen.

Help jij alsjeblieft mee om Malik van zijn pijn af te helpen? Werkelijk iedere euro is van harte welkom: we zijn er heel erg blij mee!

Je kunt doneren via de speciale pagina op Doneeractie.nl of via Little Tigers: Paypal, iDeal of bankoverschrijving. Doneren via de bank: NL58 SNSB 0956 9884 07 t.n.v. Stichting Little Tigers, onder vermelding van “Malik”