Zoey & Zelda

Zoey & Zelda

De zusjes Zoey en Zelda

Deze twee leuke en lieve zusjes zijn gered van de straten van Madrid toen ze nog heel jong waren. Hun moeder was dakloos en daarmee zij en hun broertjes en zusjes ook. Gelukkig was er een lieve dame die het gezinnetje zag en zich over hen ontfermde. Zoey en Zelda konden terecht in een gastgezin en zijn daar opgegroeid tot lieve en leuke jonge poezendames.

Nu zijn ze toe aan een eigen familie waar ze de rest van hun leven kunnen blijven. Het zijn leuke en speelse katjes. Ze zijn erg aanhankelijk en dol op mensen. Soms komen ze al even op schoot liggen en dat wordt nog veel vaker als ze ouder worden.

Ze kunnen het goed vinden met andere katten dus kunnen prima leven met andere katten maar ze hebben geen ander katten-gezelschap nodig dan elkaar. Ze zijn namelijk wel altijd samen en dol op elkaar, dus ze moeten samen worden geplaatst.

Met iets grotere kinderen (vanaf een jaar of 8) kunnen ze prima overweg maar voor jongere kinderen zijn ze nog iets te enthousiast in het spelen, want ze gebruiken hun nageltjes daar nog weleens bij. Honden kennen ze niet.

Als er in hun nieuwe huis een tuin of balkon is zullen ze dat leuk vinden, maar het is niet per se nodig. Ze kunnen ook als binnenkatten worden gehouden. Een eventuele buitenruimte moet wel veilig zijn zodat ze niet kunnen vallen of weglopen.

De zusjes zijn gesteriliseerd, volledig ingeënt, gechipt en ook verder goed gezond. Hun paspoortje ligt al klaar. Mogen ze bij jou komen wonen?