Tara

Tara

Tara zoekt een eigen huis, een plek onder de zon

Tara is een grappig en lief meisje. Ze speelt graag. Vaak alleen en soms met een andere kat, die in de ruimte naast haar woont in de opvang. Ze speelt dan door het gaas heen met hem. Ook rent ze graag naar de kleine buitenruimte om lekker te spelen. Ze heeft graag aandacht zonder er op een vervelende manier om te vragen. Het is gewoon een vrolijk en jong poesje, dat lol wil maken in het leven.

We denken dat ze het beste op haar plek is in een huis met een tuin, waar ze lekker gras kan eten en achter vliegjes aan kan zitten. En af en toe een sprintje kan trekken of in een boom kan klimmen. Ze kan dus gewoon naar buiten, maar dan moet het wel een veilige buurt zijn, met niet al te veel verkeer.

Tara heeft best veel energie, maar kan ook ineens heerlijk in slaap vallen en als een bolletje liggen slapen, zoals alleen jonge kittens dat kunnen. Tara is nog vrij jong, en heeft niet echt kunnen genieten van haar jeugd, en wil dat nu inhalen.

Tara komt namelijk van een plek waar de eigenaar heel veel katten had en daar slecht voor zorgde. Het was eigenlijk iemand die katten “verzamelde” en niet liet helpen, zodat er regelmatig nestjes geboren werden. Ook gingen ze nooit naar de dierenarts, zodat veel katten in slechte conditie waren toen Kerrie afgelopen zomer heel veel katten van die vrouw mocht meenemen. Zo ook Tara. Ze was toen nog maar 8 maanden jong, en had al een nestje gehad, dat meteen na de geboorte was weggehaald bij haar. Tara heeft daarop een flinke borstontsteking gekregen die zelfs uitmondde in scepsis, maar nog steeds ging de vrouw niet met haar naar de dierenarts. Kerrie deed dat gelukkig wel. En hoewel ze er slecht aan toe was had ze nog genoeg levenslust om er weer helemaal bovenop te komen. Nu is ze een blije jonge poes met weer vlees op haar botten en een prachtige vacht. Tara is helemaal klaar om liefde te geven en te krijgen, dus ze is klaar voor een eigen huis. Ze zal een perfect en prachtig huisdier zijn.

Tara eet goed, speelt graag met balletjes en speelgoedmuisjes, vindt het heerlijk om over de grond te rollen en over haar buik geaaid te worden. Ze heeft een grappige gehoekte staart, waar ze waarschijnlijk mee is geboren. Tara heeft er geen last van in elk geval.

Dit poesje kan prima geplaatst worden bij iemand die werkt, mits ze genoeg speeltjes heeft. Maar ook voor iemand die thuis werkt zal ze leuk gezelschap zijn, omdat ze zichzelf goed kan vermaken maar ook heel lief en grappig is om om je heen te hebben. Eventueel kan ze bij een andere vriendelijke kat worden geplaatst, maar ze kan ook als enige kat gelukkig zijn.

Natuurlijk is Tara inmiddels gesteriliseerd, gechipt, negatief getest en gevaccineerd.

Al met al is Tara een makkelijk en prefect huisdier. Mag ze bij jou?