Sammy

Sammy

  

Sammy lag gewond op straat. Ze was aangereden door een auto, waardoor ze tandjes kwijtraakte en haar pootje en staart ernstig verwond waren. Na behandeling door de dierenarts mocht zij herstellen in een pleeggezin. Enkele maanden later, toen zij volledig genezen was, moest Sammy verhuizen naar het asiel. Na een paar maanden was zij volledig hersteld en moest ze het asiel in. Daar woonde zij een jaar en vond het daar verschrikkelijk! Zij houdt niet van het gezelschap van andere katten en het luide geblaf van de honden maakte het er voor haar ook niet leuker op. Het zou voor Sammy fantastisch zijn geweest als zij in Spanje had kunnen verhuizen naar een opvanggezin. Helaas was er geen plekje vrij voor haar. Gelukkig konden we Sammy wel een fijn opvanggezin in Nederland bieden.

Sinds februari woont Sammy in haar opvanggezin woont en daar kon zij tot rust komen. Sammy is een lieverd, speels (vooral met touwtjes), actief en gaat op onderzoek uit om nieuwe gingen te leren en te ontdekken. Na haar spel vindt zij het heerlijk om in een kattenholletje een tukkie te doen. Ook kan ze genieten van zachte dekentjes. Zelfredzaam als zij is, bepaalt zij zelf wanneer ze bij je komt. Sammy is graag bij mensen. Hoewel zij (nog) geen schootkatje is vindt zij het fijn om dicht tegen je aan te liggen en geaaid te worden, en s’nachts is slapen natuurlijk het lekkerst bij je hoofd, in je knieholte of oksel 😉

Sammy zal in een rustige omgeving, waar geen andere katten wonen, absoluut heel gelukkig worden. Of ze met honden om kan gaan is niet bekend. Met wat oudere, kalme kinderen zal zij het waarschijnlijk goed kunnen vinden. Sammy is een aanhankelijke en rustige kat, die graag genegenheid ontvangt. Zij vangt graag muggen en vliegen. Een afgeschermde tuin of balkon, waar ze lekker haar gang kan gaan, zou haar heel goed doen.

Bij wie mag Sammy nog lang en gelukkig leven?