Mario

Mario

Mooie Mario was nog jong toen hij er al alleen voor stond. Hij was koud buiten en hij moest zijn eigen kostje bij elkaar scharrelen. Hij vond een auto op een parkeerplaats en verstopte zich in de motor, een lekker warm plekje. Gelukkig werd hij op tijd ontdekt door een van de Griekse vrijwilligers die daar dagelijks katten voert. Mario merkte dat er genoeg voer was en besloot op die parkeerplaats te blijven. Hij mauwde hard naar de vrijwilligster maar durfde nog niet te eten in haar bijzijn. Na twee weken besloot hij dat ze te vertrouwen was en gaf hij zich aan haar over. En toen was hij ook niet meer te stoppen! Mario knuffelt en speelt dat het een lieve lust is. Hij blijkt een heerlijk kereltje te zijn, dat een heel gezellige huisdier zal zijn, als hij je eenmaal vertrouwt.

Voor Mario zoeken we dus iemand met wat geduld. Iemand die snapt dat Mario de kat uit de boom kijkt. Die persoon zal beloond worden met heel veel liefde en knuffels.

Hij kan goed met andere katten overweg. We plaatsen hem daarom het liefst in een huis waar al een of meer andere katten woont/wonen, ook omdat hij nog jong en speels is. Voor een jonge kat is het heerlijk om met een soortgenoot te kunnen spelen. Honden en kleine kinderen kent hij niet maar dat lijken ons geen geschikte huisgenoten voor Mario. Verder is Mario inmiddels een echte binnenkat geworden. De gevaren van de buitenwereld vindt hij maar niets. Hij wil dan ook graag binnen wonen, met hooguit een afgeschermd balkon of een tuin waaruit hij niet kan ontsnappen.

Bij wie staat zijn gouden mandje?