Lorenzo

Lorenzo

Lieve Lorenzo 

Lorenzo heeft onlangs zijn tweede verjaardag gevierd en is dus nog een jonge en speelse kater. Maar hij is zoveel meer! Hij is lief, sociaal, knuffelig, dol op mensen (inclusief kinderen) en een echt gezelschapsdier.  Als je thuis komt zit Lorenzo al op je te wachten. Hij wil dan dolgraag aaitjes en aandacht, en hoopt dat je ook iets lekkers voor hem hebt. Want als er kattensnoepjes worden uitgedeeld is hij er als eerste bij!

Toen hij zes maanden jong was werd hij gevonden in de buurt van een garage. Hij zat onder de olie en had zich waarschijnlijk verstopt in of bij een auto. Hij droeg een halsband maar er heeft zich nooit iemand gemeld die hem kwijt was. Dus kennelijk was zijn eerste eigenaar geen dierenvriend. Want aan Lorenzo kan het niet gelegen hebben. Die heeft alleen maar liefde en gezelligheid te brengen.

Hij moet wel het gezelschap van een soortgenoot hebben. Honden kent hij niet. Een buitenruimte (tuin of ruim balkon/terras) is ook een must. Dat moet wel veilig zijn afgeschermd zodat hij niet kan ontsnappen of vallen.

Verder is hij ingeënt, gechipt, getest op felv en fiv en heeft hij een chip. Lorenzo is er klaar voor. Ben jij ook klaar voor hem?