Linda

Linda

Linda, een heerlijke knuffelkat

Linda had, samen met 4 andere katten,  een fijn leven bij haar baasje. Helaas overleed haar eigenaar. Zijn zoon had helemaal niets met de katten en wilde ze afschieten. Gelukkig werden ze van de dood gered en zijn ze alle 5 meegenomen naar het asiel.  Linda was erg angstig en ze heeft zich een jaar schuilgehouden. En opeens kroop deze beauty uit haar schulp. Wat niemand verwacht had is gebeurd: ze is één van de meest knuffelige poezen geworden.

Natuurlijk zal deze ruim 3-jarige dame in een nieuw huis moeten wennen. Waarschijnlijk heeft ze ook dan haar tijd nodig om lekker zichzelf te kunnen worden. Dat vraagt uiteraard wat geduld van haar nieuwe baasje. Maar één ding is zeker: ze zit graag op schoot en vindt het heerlijk om te kroelen. Dat doet ze liever dan zelf spelen. Omdat  Linda zelf over een gezonde dosis energie beschikt, heeft zij een vriendje of vriendinnetje nodig die wat rustiger van aard is.

Ze vind het heerlijk om uit het raam te kijken. Hoewel ze niet perse naar buiten hoeft,  zou een tuin of balkon toch ook wel fijn zijn. De buitenomgeving moet dan  wel veilig zijn, zodat Linda niet kan ontsnappen uit een tuin of van een balkon kan vallen maar wel lekker kan genieten van het zonnetje.

Linda heeft in het verleden met honden gewoond. Daarom zou ze ook passen in een huis waar al een rustige hond is, die gewend is aan katten. Kleine kinderen vindt ze wat eng en druk, maar rustige tieners die lekker met haar knuffelen kan ze wel waarderen.

Wie wil met Linda knuffelen?