Keri

Keri

Onze Keri had een fijn huis gevonden, maar door privé omstandigheden van de adoptant moet zij helaas worden herplaatst. Dus zoeken we voor deze fijne kattendame een nieuw plekje. Het liefst heeft Keri een huis met een tuin, want ze vindt het fijn om regelmatig buiten te spelen. In een rustige buurt hoeft de tuin niet afgesloten te zijn, Keri kan zich goed redden en komt wel weer terug. Een balkon kan ook, maar dan moet er geen gevaar zijn dat ze naar beneden valt, want Keri mist een oogje en kan daardoor niet goed diepte inschatten. Het oogje is verwijderd toen ze nog heel jong was omdat het erg was aangetast door een ontsteking, maar het heeft geen behandeling meer nodig. En Keri heeft er helemaal geen last van.

Keri is een heerlijke poes, ze is gek op mensen en vindt het heel fijn vindt om te knuffelen en op schoot te liggen. Dit kwebbelkousje heeft je ook altijd wel een iets te vertellen. Ze kan prima als enige kat geplaatst worden en vindt dat ook het fijnst. Met rustige kinderen kan ze prima samenleven, maar die kinderen moeten wel begrijpen dat Keri niet altijd zin heeft om te knuffelen. Een rustige hond, goed gewend aan katten, is ook geen probleem voor lieve Keri.

Spelen vindt Keri ook heel fijn, met een muisje of een bolletje wol. Leuk als je meedoet, maar anders speelt ze ook wel alleen.

Kortom, onze prachtige Keri is een aanwinst voor je huis (en tuin). Natuurlijk is Keri gesteriliseerd, ingeënt, gechipt en verder ook helemaal gezond.

Mag ze bij jou komen wonen?