Keri

Keri

Deze mooie dame, met een prachtige witte vacht, is op straat gevonden. Ze lag midden op de weg en had een auto ongeluk overleefd. Helaas heeft ze door dit ongeval niet alleen haar oogje verloren, ook haar zenuwen waren flink aangetast. Keri is in het asiel behandeld en dankzij medicatietherapie is zij helemaal hersteld.

Keri is een rustige, lieve poes die het heerlijk vindt om op schoot te zitten. Ook is ze gek op spelen en knuffelen. Spelen met mensen of katten, het is haar om het even. Ze houdt er gewoon van om aandacht te krijgen. Ook kinderen vindt zij leuk. Of zij ook met honden overweg kan, is niet bekend.

Keri komt het best tot haar recht in een fijn, liefdevol thuis waar ofwel een ander lief katje aanwezig is, ofwel mensen wonen die voldoende tijd hebben om aandacht aan haar te schenken. Deze makkelijke dame is niet veeleisend. Ze hoeft bijvoorbeeld niet per se naar buiten. Maar als er een tuin of balkon is waar ze lekker kan spelen, zonnebaden en kijken, zou dat wel fijn zijn. Uiteraard moet een balkon of tuin 100% katveilig (dus afgeschermd) zijn of worden gemaakt in verband met het verminderde zicht van Keri.

Wie geeft deze mooie meid een fijne toekomst?