Daisy

Daisy

Dit kleine meisje is haar leventje slecht begonnen. Ze is als pup geboren op straat in Oekraine. Dat is op zich al niet fijn maar ze had ook nog eens de pech dat ze als hummeltje op straat is aangevallen door een grotere hond. Toen ze gevonden werd door Marina zat ze onder de beten op haar kleine kopje. Marina aarzelde niet en heeft haar meegenomen naar haar opvang. De wonden zijn gelukkig goed geheeld maar hier en daar zit nog een litteken. Het is een kleinblijvend hondje. Ze is nu 7 maanden en weegt maar 3,5 kilo! Een heel gewoon maar klein en teer hondje. Haar naam is Daisy, naar een madeliefje. Een gewoon en teer bloemetje, maar wel heel mooi.

Daisy is gesteriliseerd, goed gezond, rustig en vriendelijk. Ze is al heel blij dat ze nu veilig is in de opvang en dagelijks wat eten krijgt, maar wat zou het geweldig zijn als we voor dit kleine hondje een eigen baasje of familie zouden vinden! Haar nieuwe familie/persoon zal haar wel nog een en ander moeten leren omdat ze in de opvang geen tijd hebben gehad om haar gehoorzaamheid bij te brengen.

Zoals elke pup kan Daisy wennen aan de omgaan met katten en kinderen, mits die weten hoe ze met een jonge hond moeten omgaan. Honden kent ze natuurlijk al. Wie maakt dit kleine meisje gelukkig?