Dahlia

Dahlia

Kan met andere katten

Fotomodel Dahlia

Bloedmooie Dahlia heeft haar hele leven op straat doorgebracht, samen met haar zussen. Als het voertijd was werd hun verzorgster uit dankbaarheid begroet met vele kusjes en kopjes. Nadat ze gegeten hadden liepen zij gezellig mee tot het huis van hun verzorgster en dan keerden zij weer terug naar hun vertrouwde plekkie. Dahlia was met stip de liefste en aanhankelijkste van het stel. Uiteindelijk besloot hun verzorgster om haar een kans op een prachtige toekomst te geven en bracht haar naar het asiel. Natuurlijk was Dahlia in het begin wat verlegen maar deze meid heeft zich ontzettend goed aangepast aan het leven in het asiel. Haar verzorgster komt haar elke week opzoeken en is erg blij te zien hoe goed die lieverd het doet. En nu is het tijd voor een fijn huis, waar Dahlia een warm welkom en vriendjes krijgt.

Dahlia is superlief maar in het begin wat verlegen. Zij heeft iemand nodig die de tijd neemt en het geduld heeft om haar te laten wennen aan de nieuwe situatie in huis. Als zij zich eenmaal thuis voelt komt onze knuffelkont graag op je schoot zitten. Dahlia vindt het het allerleukst om met andere katten te spelen en heeft hun gezelschap écht nodig. Maar zij vindt het ook fantastisch om met mensen te spelen of in haar eentje. Geef haar een speeltje met wat Valeriaan erin en mevrouw is helemaal van de wereld. En je verwent haar ook enorm met een ballencircuit.

Onze Spaanse schone houdt van een vredig leventje en heeft inmiddels goed in de gaten hoe mooi het leven kan zijn. Zij houdt van natvoer, kattensnoepjes en een siësta in de zon of in een heerlijk zacht mandje waarin zij zich helemaal in kan verstoppen. Kinderen vindt zij leuk maar wel wat oudere kinderen (vanaf ca. 10 jaar). Kinderen die weten hoe zij de ruimte moeten respecteren die Dahlia nodig heeft. Of zij ook met honden overweg kan is niet bekend.

Dahlia is vanaf haar geboorte gewend geweest om buiten te leven, waar zij kan genieten van een lekker zonnebad. Zij is het gelukkigst in een huis met een veilig, afgeschermd balkon, tuin of terras.

Bij wie krijgt deze schoonheid een mooie toekomst?