Blue

Blue

Blue werd gevonden toen hij nog maar 3 maandjes oud was. Hij was vies en hongerig en had zich verstopt onder een auto. Hij liet zich makkelijk vangen. Vermoedelijk heeft hij een thuis gehad maar is hij ontsnapt of op straat gezet. Het zat Blue niet mee. Na een maand in een pleeggezin te hebben gewoond werd hij geadopteerd. Maar binnen de kortste keren kwam hij weer terug want er was geen match met de andere kat in het nieuwe gezin. Opnieuw meldde een gezin zich aan voor adoptie. Ook dat werd geen succes want zijn adoptant bleek allergisch te zijn voor katten.

Nu woont hij weer in het pleeggezin. Het gaat goed met Blue maar er zijn teveel katten en sommige katten zijn niet echt leuk voor hem. Blue zelf is hartstikke sociaal, zowel naar mensen toe (kinderen vanaf ca. 8 jaar) als naar katten. Rustige, lieve honden die snappen dat jonge katten nogal speels kunnen zijn, kan hij ook waarderen. Blue komt graag op schoot, vooral als hij een klein tukkie wil doen. Als hij klaarwakker is, dan gebeurt het nog wel eens dat hij van je schoot springt want er moet natuurlijk gespeeld worden.

Jonge Blue is speels en zou het erg leuk vinden om een ​​dito vriendje te hebben in zijn nieuwe huis (of iemand die hem veel aandacht kan geven gedurende dag en avond). Hij heeft écht de ruimte nodig want hij houdt ervan om flink rond te rennen. Omdat hij zo avontuurlijk, onderzoekend en nieuwsgierig van aard is, ziet hij geen gevaren. In het pleeggezin was hij al een list aan het verzinnen hoe hij vanaf 5 hoog naar beneden kon springen. Ramen, tuin, balkon moeten dan ook 100% beveiligd zijn voor deze vrijbuiter. Arme Blue…. In zijn korte leventje heeft hij al zoveel veranderingen meegemaakt. Wij gunnen hem stabiliteit en een fijn thuis.

Blue is klaar voor een mooie toekomst in Nederland. Wie is klaar voor Blue?