Blas

Blas

De moeder van Blas was een zwerfkat en zij had een gezellige avond beleefd. Moeder werd gevonden, kort na een bevalling van 4 prachtige kittens: Epi, Blas, Becky en Rocky. De kittens zijn vanaf hun prille start opgegroeid in een pleeggezin. Omdat daar 3 honden, katten en 2 kinderen wonen zijn zij uitgegroeid tot zeer goede en sociale katten. Epim Becky en Rocky hebben inmiddels fijne families in Nederland gevonden. Nu is het de beurt aan Blas!

Vanaf zijn geboorte heeft Blas een korte staart met een krom puntje. Ook mist hij twee kleine voortandjes maar daar heeft hij geen last van. Pechvogeltje Blas is tijdens het spelen, in oktober 2022, gevallen en brak zijn heup. Na zijn operatie is hij hiervan hersteld en deze kerel loopt weer als vanouds.

Blas speelt graag met de honden en zijn broers en is dol op speelgoed. Zijn favoriete speeltjes zijn balletjes, veertjes en speelgoedmuizen. En zoals een echte kerel betaamt, houdt hij ook van klauteren naar het bovenste puntje van de krabpaal. Hij gek op eten en lust zowel nat- als droogvoer is en natuurlijk van die overheerlijke kattensnoepjes. Goed opgevoed als hij is weet hij perfect hoe hij een gesloten en open kattenbak moet gebruiken.

Blas is superaanhankelijk, sociaal en dol op zijn mensen, zowel volwassenen als kinderen. Waar jij gaat, is hij ook! Hij geniet ervan om in je armen of op schoot te liggen en geknuffeld te worden. Hoe kan het ook anders? Blas is in een liefdevolle omgeving opgegroeid. Blas leefde heel gezellig samen met zijn broertjes en zusje. We zoeken dan ook een thuis waar Blas een leuk kattenmaatje heeft.

Blas wil graag toegang tot een buitenverblijf (100% beveiligd balkon of tuin), zodat hij zijn pootjes kan strekken en lekker kan chillen in het zonnetje. Natuurlijk is Blas ecastreerd, gevaccineerd, getest op FIV en Felv (negatief) en gechipt.

Deze lieve schat verdient toch een fijn huis waar hij voor altijd mogen blijven?