Archie

Archie

Archie, een eigenheimer

Archie heeft de pech gehad dat hij een verkeerde eigenaresse had. Ze was hem zat en bracht hem naar het asiel. Er werd haar verteld dat de kans groot zou zijn dat hij daar gedood zou worden omdat het asiel dat nog steeds regelmatig doet met afstandsdieren, maar dat maakte haar niet uit. Ze liet hem zonder pardon achter en liep weg.

Omdat Archie erg ongelukkig wordt als er andere katten in zijn nabijheid zijn, is Archie naar Nederland gehaald en hij woont nu bij lieve opvangers in Leiden. Hij is een ontzettende lieverd, die graag mensen om zich heen heeft. Hij is sociaal en vindt het fijn om geaaid te worden. Archie is lekker eigenwijs en vrolijk en gaat graag zijn eigen gang. In het pleeggezin is gebleken dat hij snel in de stress schiet en daardoor minder leuk gedrag vertoont. Momenteel wordt onderzocht waar hij prikkels van krijgt, zodat duidelijk is hoe hij de zorg en aandacht krijgt die nodig is, waardoor die schat in de toekomst alleen nog maar zijn vrolijke buien toont.  Deze kerel is écht de moeite waard en verdient een liefdevol huis, een huis waar hij voor altijd mag blijven wonen.

We zoeken voor deze eigenheimer een huis waar geen drukte is door honden en/of kinderen en waar hij stressvrij zijn eigen gezellige en vrolijke zelf kan zijn. Hij heeft écht ruimte nodig; een ruimte waar hij zich kan terugtrekken. We denken aan een groot huis met een katveilige buiten waar hij zijn energie kwijt kan (misschien een boerderij). Een knus binnen, een fijn buiten waar Archie weg kan lopen van andere katten en lieve mensen die met hem kroelen. Wat in ieder geval vast staat is dat Archie een  consequent persoon nodig heeft en een kat als Archie als een uitdaging ziet.

Zoek je een kat met een persoonlijkheid? En ben je bereid Archie in zijn eigen tempo te laten wennen? Heb je geen andere katten, honden of kinderen?

Dan is Archie misschien wel precies wat jij zoekt!!