Amber

Amber

Amber is een poesje om verliefd op te worden. Niet alleen heeft ze hele bijzondere en mooie amberkleurige ogen en een prachtige rood-witte vacht, maar ze is ook een ontzettend lief en aanhankelijk poesje. Ze wil het liefst de hele dag bij mensen zijn. We zoeken dan ook iemand die heel veel thuis is voor haar, of een familie waar veel gezelligheid en aanloop is. Amber is heel zachtaardig en lief, ze kan met iedereen opschieten. Honden (mits katten gewend), katten, kinderen, alles is goed. Maar ze kan evt ook als enige kat leven, als ze maar aandacht krijgt van mensen. Een echte familiekat, een gezellige en lieve huisgenoot.

Een tuin of balkon is niet perse nodig, maar het mag wel natuurlijk, want ze is nog een jonge poes en wil nog weleens wat beleven. Dan moet het wel een veilige tuin zijn.

Toen Amber in het asiel kwam was ze wat magertjes maar ze eet wel en is al weer wat aangekomen. Haar vacht was vies toen ze gevonden werd. We denken dat ze een familiekat is geweest die op straat is gegooid toen ze geen klein kitten meer was. Helaas gebeurt dat in Spanje vaker. Amber is veel te zachtaardig voor het leven op straat. We denken dan ook dat ze het niet overleefd zou hebben. Daarom zijn we blij dat ze gevonden is en naar het asiel is gebracht.

Amber zoekt dus een familie, of een menselijk maatje dat heel veel tijd voor haar heeft. En vooral wil ze nooit meer op de straat hoeven te overleven. Gewoon een voerbakje dat voor haar klaar staat, en een aai of een knuffel als ze daar behoefte aan heeft, dat is wat ze wil. En ze geeft er heel veel liefde voor terug!