Zinzi

Zinzi

Zinzi de babysitter

Zinzi heeft een grappige hobby! Ze paste graag op de kittens van haar collega-poezen in de opvang. Zelf heeft Zinzi geen kittens en zal ze die niet meer krijgen want ze is gesteriliseerd. In de opvang bij Liliya waren veel kittens en Zinzi sleepte regelmatig baby’s mee naar haar eigen plek om ze te verzorgen. Ze is gewoon dol op dat kleine grut. Een baan in de kinderopvang zou haar wel liggen 😉 Inmiddels zit Zinzi in Rotterdam in een lief opvanggezin te wachten op haar gouden mandje.

Zinzi is een echte knuffelpoes. Ze is dol op mensen maar ook op andere katten. En ze is een echte roodharige schoonheid.

Ze is vrij rustig van aard. Niet overdreven speels, ze slaapt veel en ligt graag bij mensen en andere katten in de buurt en op de bank. Je zou haar wat lui van aard kunnen noemen. Tot nu toe is ze nog niet op schoot gekomen maar dat kan veranderen als ze haar mensen goed leert kennen en die er regelmatig zijn.

In het begin kan ze wat afwachtend zijn maar als ze eenmaal gewend is is het echt een heerlijke lieve kroelkat. We zoeken voor haar een rustig huishouden omdat ze wel kan schrikken van vreemde geluiden. Honden vindt ze erg spannend maar met kleine, rustige honden kan ze wel goed samenleven. Ze is niet de beste match voor kinderen. In haar ideale huis zijn er een (of meerdere) kat(ten), rustige en ervaren kattenbaasjes en dus eventueel rustige hondjes. Dat zal Zinzi erg gezellig vinden. Die kittens, ach die worden vanzelf groot, dat weet Zinzi ook wel. Dus die hobby gaat voorbij. Maar een eigen huis met lieve, geduldige mensen maken dat helemaal goed.