Wifi

Wifi

Wifi is een echte komiek. Hij is grappig en speels en haalt soms gekke capriolen uit. Als hij iets doet wat niet mag trekt hij een gezicht alsof hij echt niet wist dat het niet de bedoeling was. Hij kijkt dan zo grappig dat je moeilijk boos op hem kunt worden.

Wifi is heel sociaal, een heerlijke jonge hond. Middenmaatje qua formaat maar een kingsize knuffelhond. Hij kruipt graag bij je op schoot. Hij is heel gek op kinderen en zou een geweldige gezinshond zijn. Wel is hij nog jong en hij heeft veel energie, dus er moet genoeg met hem gespeeld worden anders gaat hij zich vervelen. Hij woont in het opvanggezin samen met andere honden en dat gaat geweldig. Hij leeft en speelt heel graag met soortgenoten en heeft ook echt een hondenmaatje nodig. Katten heeft hij in het opvanggezin ook om zich heen en dat gaat binnenshuis prima. Buiten wil hij nog weleens achter katten aanjagen.

Wifi is als kleine pup op straat gevonden in Bulgarije. Hij is toen door Liliya meegenomen en bij iemand in opvang ondergebracht. Toen hij 4 maanden was is hij naar Nederland gekomen in het opvanggezin. Daar doet hij het echt super. Hij is gezellig, lief, luistert al redelijk, is zindelijk.

Ben je op zoek naar een lief clowntje en kun je hem de aandacht geven de een jonge hond nodig heeft? Aarzel dan niet langer en neem contact op om Wifi te komen bezoeken in Wijchen! Je hebt aan hem een vriend voor het leven!