Viktor

Viktor

Viktor dacht dat hij de loterij had gewonnen. Hij had een huis gevonden op een boerderijtje in Nederland! Daar woont hij heerlijk met wat soortgenoten en katten in een huis, bij een hele lieve familie. Dat is het het paradijs voor een hond als Viktor, die als kansloze hond werd geboren in Oekraïne.

Helaas kan Viktor niet blijven bij de familie. Op de boerderij waar hij woont zijn namelijk ook andere dieren en Viktor vindt het heerlijk om te jagen. Viktor heeft al eens jonge konijntjes te pakken gehad en daarom moet hij nu op zoek naar een huisje in een omgeving waar minder te jagen is. Viktor is een hele lieve en leuke hond. Sociaal naar zijn familie, heel goed met andere honden en hij kan prima wonen bij kinderen. Met katten kan hij in huis ook prima samen, al zal hij buiten achter katten aanjagen. Hij kan goed een paar uurtjes alleen thuis blijven en luistert goed naar de baas.

Omdat hij nog jong is heeft hij soms wat puberstreken maar hij is echt een lieve hond. We denken dat het jagen komt doordat hij als kleine pup honger heeft gehad en dat hij daarom eten wil vangen. Maar in een omgeving waar hij minder “kwaad” kan zal hij een geweldige huishond zijn. Hij houdt van wandelen en spelen. Als er al een andere hond in huis is zal hij dat geweldig vinden, maar het is geen must. Viktor is nu ongeveer kniehoog en zal niet vele groter worden, dus hij is een leuk middenmaatje.

Bij welke familie mag hij zijn koffertje uitpakken?