Triss

Triss

Triss is een makkelijke en lieve Spaanse schone die nu in het asiel in Ayamonte, Andalusië verblijft.

Triss dook op een goede dag gewoon op in een van de kattenkolonies in de omgeving van Isla Cristina. De vrijwilligers van het asiel weten niet waar ze vandaan kwam. Wel vermoeden ze dat Triss een gewone huiskat is geweest omdat ze zo sociaal en mensgericht is. Ze was er gewoon ineens en kwam op de mensen die de katten voeren aflopen om kopjes te geven en knuffeltjes te krijgen. Een van de kattenvoersters belde het asiel omdat zo’n aanhankelijke kat kans maakt om geadopteerd te worden. Het asiel heeft Triss opgehaald en sindsdien woont ze in het asiel.

Triss is een hele makkelijke jongedame en vond al snel haar draai in haar nieuwe omgeving. Ze kan met alles en iedereen overweg: andere katten, honden en mensen van alle leeftijden. Ze komt al spinnend op de vrijwilligers af gelopen voor een knuffeltje. Triss vindt het heerlijk om in je armen of op je schoot te liggen, om lekker te kroelen of om diep in slaap te vallen. Spelen en zonnebaden zijn andere grote hobby’s van dit lieve meisje. Als echt ‘sociaal dier’ zoeken we voor Triss een huisje waar er minimaal één ander kattenvriendje of -vriendinnetje is. Samen is gezelliger, vindt Triss. Honden zijn ook geen probleem voor deze makkelijke poes en ook kleine kinderen kan Triss goed hebben. Deze poezendame is gewoon van alle markten thuis! 🙂

Een buitenruimte heeft Triss niet echt nodig. Ze kan prima als binnenkat leven. Mocht er een tuin of balkon aanwezig zijn, slaat Triss dit natuurlijk niet af. Wel moet de buitenruimte katveilig zijn of worden gemaakt zodat ze niet kan vallen, verdwalen of erger. We zijn erg zuinig op dit lieve meisje.

Mag lieve Trissje bij jou haar tweede kans op een goed leven krijgen?