Teddy

Teddy

Lieve Teddybeer

Teddy is zoals zijn naam, zacht, rustig en knuffelig. Hij doet denken aan een beertje, heel relaxt en gezellig. Teddy kan met iedereen overweg maar dringt zich niet op.

Hij is dol op mensen en is graag om je heen maar als je geen tijd voor hem hebt zal hij rustig wachten tot het zijn beurt is en je met hem komt knuffelen. Hij zal graag op schoot komen en is erg blij met aandacht van mensen, alle mensen, dus ook kinderen. Omdat hij zo’n makkelijk karakter heeft verwachten we dat hij ook goed op zal kunnen schieten met een katvriendelijke hond. Andere katten zijn ook geen probleem voor Teddy maar hij kan ook goed aarden in een huis zonder andere katten want hij gaat zijn eigen gang. Teddy past zich overal aan. Hij is nog jong en speelt daarom ook graag maar hij is niet fanatiek.

Ook Teddy is gechipt, gecastreerd, ingeënt, negatief getest, kortom, helemaal in orde en klaar voor zijn reis.

Teddy is zo makkelijk, waarom zoekt Teddy dan een huis langs deze onsympathieke weg? Dat is omdat Teddy de pech had geboren te worden in Spanje en daar is het niet vanzelfsprekend voor een kat om een fijn huis te vinden. Teddy kwam terecht in een ongezellig asiel en moest dus zijn toevlucht zoeken tot onorthodoxe methoden om een huis te vinden. Nou, wij van Little Tigers helpen hem daar graag bij. En zeg nou zelf, zo’n makkelijk katje, die moet toch snel een fijn huisje vinden?