Stella

Stella

Deze knappe Bulgaarse dame zwierf als jonge moeder met haar kittens op straat. Liliya ving Stella op in haar asiel, en gaf Stella hiermee alle ruimte om haar kindjes in alle veiligheid groot te brengen.

Toen haar eigen baby’s groot genoeg waren om voor zichzelf te zorgen, werd het nog duidelijker hoe lief en zorgzaam Stella is. Ze heeft Liliya geholpen met het voeden van de kittens die moesten opgroeien zonder hun moeder.

Stella houdt ontzettend van spelen en knuffelen. Ze wil haar nieuwe mandje heel graag delen met een ander kattenvriendje waar ze lekker mee kan ravotten. Honden vindt ze nog wel spannend, maar als er een rustige hond in haar nieuwe huisje woont die aan katten gewend is, gaat het goed.

Omdat Stella gewend is om op straat te leven, heeft ze het nodig om lekker naar buiten te kunnen. Een veilig afgezette tuin of balkon heeft ze dan ook echt nodig. Stella is ook goed met kinderen dus ze zou prima in een gezin kunnen leven.

Deze 3-jarige is kerngezond en dit altijd al geweest. Ook is zij gesteriliseerd, ingeënt, gechipt en negatief getest op FIV en FeLv.

Mag lieve Stella in jouw gezin komen wonen om lekker vertroeteld te worden?

[/cm