Sonia

Sonia

Sonia werd van de straat gered door een medewerker van het asiel. Ze zat eenzaam en alleen op straat, ze had geen idee wat te doen. Ze was duidelijk in de war en had het waarschijnlijk niet lang gered in haar eentje. Waarschijnlijk is Sonia op straat gezet door haar baasje, zoals helaas vaak voorkomt in Oekraïne. Het asiel heeft geprobeerd haar familie te vinden maar helaas kwam niemand haar ophalen.

We zullen nooit weten waarom Sonia is achtergelaten. Aan haar karakter en verschijning kan het niet liggen, ze is een prachtige, lieve, rustige dame. Gelukkig woont ze nu bij een fijn opvanggezin in Wychen. Ze is dol op aandacht en knuffelen. Ze kruipt dan ook lekker op schoot en geniet van een avondje samen bankhangen.

De honden in het gezin vindt ze geen probleem omdat die rustig zijn en haar lekker met rust laten. De andere katten in het gezin vindt Sonia een beetje eng. Ze wordt heel onrustig als ze bij ze is. Rustige tieners die haar lekker knuffelen vindt ze wel weer heel gezellig. We zoeken dus een lekker rustig huisje waar Sonia fijn de enige kat is, dan is ze helemaal op haar gemakje.

Sonia is ongeveer 8 jaar oud, ze heeft dus al wat levenservaring maar ook nog heel wat jaren voor zich. De buitenwereld heeft deze prachtige dame wel gezien. Ze is liever veilig binnen bij haar familie. Een echt katveilig balkon om af en toe een tukje op te doen zou leuk zijn maar is niet nodig.

Heb jij een rustig, warm mandje voor deze lieve dame? Je kunt haar uiteraard bezoeken in Wychen. Sonia verheugt zich op je komst!