Snowy

Snowy

Deze witte schoonheid is Snowy. Met haar prachtige heldere ogen kijkt ze je heel wijs aan. Hoewel Snowy doof is (iets wat vaker voor komt bij witte katten) heeft ze daar geen last van, ze weet niet beter. Wel is dat de reden dat we een huisje voor haar zoeken waar ze niet naar buiten kan, of hooguit in een veilige tuin (of veilig balkon) omdat ze een risico zou lopen in het verkeer.

Als jonge poes is Snowy gevonden op straat. Daar liep ze groot gevaar omdat ze het verkeer niet hoorde. Gelukkig was haar zus Sunny toen bij haar, die wel kan horen. Sunny loodste Snowy veilig door het verkeer. Maar het was natuurlijk erg gevaarlijk. Een vriendelijke dame heeft de zusjes gevonden en meegenomen naar een opvang. Inmiddels zit Snowy al weer een tijdje in opvang in Nederland (Wijchen) en daar blijkt ze het prima te redden zonder haar zus. Ze heeft eigenlijk geen andere kat nodig. Wel wil ze graag lekker veel aandacht van mensen. Ze is een echte schootkat en is dol op knuffelen. In de opvang zijn veel andere katten waar Snowy zich eigenlijk niet veel van aantrekt. Een rustige kat als huisgenoot vindt ze prima, maar ze kan ook zonder. In het opvanggezin zijn ook honden maar daar heeft ze niet zo veel mee. Ze kan ermee leven maar kan ook prima als enig huisdier worden geplaatst. Met grotere kinderen kan Snowy ook prima overweg, daar wil ze lekker mee knuffelen. Kleine kinderen zijn voor deze dove dame misschien iets te onvoorspelbaar, dus dat lijkt ons niet zo’n goede match.

Wil je een heerlijke knuffelpoes die ook nog eens prachtig is om te zien? Heb je een fijn huis waar Snowy lekker naar buiten kan kijken en heb je veel tijd om te knuffelen? Dan komt Snowy graag bij je wonen!