Silver

Silver

Silver, een blij ei

Silver werd als jong katertje gedumpt in een kattenkolonie. Hij was toen een maand of 6 en nog niet gecastreerd. Hij vond het vreselijk moeilijk om daar te overleven; hij rende naar iedereen die langskwam en wilde aandacht en liefde en natuurlijk wat eten. De meeste mensen negeerden hem en liepen door. Het arme jochie was zo ongelukkig. Iemand waarschuwde Kerrie, die daar toen poolshoogte ging nemen. Ze hoefde niet te zoeken naar Silver, hij rende op haar af en sprong in haar armen. Hij was zo blij dat iemand hem wilde aaien en liefde gaf. Kerrie besloot hem me te nemen naar haar kattenschuurtje want Silver zou het niet overleefd hebben als ze hem daar had achtergelaten.

Silver is erg actief en speels. Zodra hij wakker wordt wil hij spelen. Hij zoekt je ook altijd op, wil graag zien wat er gebeurt, bij je zijn. Maar zonder dat hij vervelend is. Silver is een gezelligheidsdier en houdt van actie. Hij is echt een familiekat, hij zal heel goed op zijn plaats zijn in een gezin met kinderen. Naar andere katten is hij dominant, hij is dus op zijn best als enige kat in huis.

Natuurlijk is Silver inmiddels gecastreerd, ingeënt, negatief getest, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Kortom, hij is klaar voor de reis naar zijn forever home. Zoek je een leuke, lieve kat die van spelen houdt? En val je voor zijn prachtige zwarte “lippenstift” die hem een beetje een gothic uiterlijk geeft? Silver is je vriend!