Silver

Silver

Silver aka teddy bear

Silver heeft een heel zachtaardig karakter. Helaas voor deze mooie meid is zij geboren in Oekraine, waar het leven heel hard is voor honden.
Silver heeft als jonge hond waarschijnlijk een baas gehad want ze is echt gewend aan mensen en is tegen iedereen heel erg vriendelijk. Blijkbaar wilde haar baas niet meer voor haar zorgen en heeft hij haar op straat gezet toen ze een jaar of 3 a 4 was. Daar liep ze onwennig rond, op zoek naar mensen, want ze wist niet beter of mensen zorgen voor je. Helaas voor haar waren er ook mensen die niet lief voor haar waren. Die remden niet toen Silver de weg overstak. Het gevolg was dat dit meisje met een gebroken heup langs de kant van de weg lag. Na een poosje kwam gelukkig Marina langs en die heeft haar meegenomen.

De dierenarts heeft haar geholpen en Silvers heupen zijn weer helemaal genezen. Soms hinkt ze nog wel maar ze heeft geen last meer van haar heupen. Inmiddels zit Silver alweer ruim 3 jaar in het asiel. Daar is ze kansloos omdat mensen in Oekraïne geen oudere hond adopteren. Maar Silver is niet zomaar en oudere hond, ze is een ontzettend goeiige en vriendelijke hond, die ieders hart verovert. Haar bijnaam in het asiel is Teddy bear, omdat ze zo zachtaardig is.

Silver kan met alle honden goed overweg, kan met katten leven, is vriendelijk tegen alle mensen van jong tot oud. Ze is rustig, loopt goed mee aan de lijn. Kortom, ze is heel makkelijk. Daarom zoeken we voor haar een baas die haar fantastische karakter ziet en haar eindelijk een gouden mandje wil geven.

Silver heeft nog een aantal mooie jaren voor de boeg, mag ze die bij jou doorbrengen?