Shooshi

Shooshi

Kleine grappige deugniet Shooshi

Op een dag kreeg Liliya een telefoontje: er lagen pasgeboren kittens in een tuin en de moeder was verdwenen. Liliya ging meteen kijken en vond 4 kittens, echt babies nog. Voor een van de 4 kwam ze te laat, die heeft het niet gered maar Shooshi en twee andere kittens zijn door Liliya met de fles grootgebracht en opgegroeid tot kerngezonde jonge katten. Ze zijn nu 6 a 7 maanden en er aan toe om uit huis te gaan. Het lijkt hen wel leuk om te emigreren naar Nederland.

Shooshi is een grappig en speels katertje. Heel social naar andere katten en dol op mensen. Hij komt graag knuffelen maar hij heeft nog te weinig geduld om op schoot te liggen. Dat heeft ook met zijn leeftijd te maken, hij wil spelen. Schootliggen is saai, vindt hij. Dat doet hij wel als hij ouder wordt.

Shooshi zou het fijn vinden als zijn toekomstige woning ook een veilige tuin heeft, waarin hij lekker kan stoeien met een vriendje. Als u al een kat heeft, leuk! Heeft u nog geen kat maar wilt u Shooshi toch adopteren? Dan neemt hij gewoon een vriendje mee uit Bulgarije.

Honden kent hij niet, dus hij woont liever in een huis zonder honden. Kinderen vindt hij gezellig. Spelen doet hij erg graag, dus hij hoopt dat er fijn speelgoed en een krabpaal in zijn nieuwe huis aanwezig zijn.

Shooshi is volledig ingeënt, en voordat hij op reis gaat wordt hij gechipt en gecastreerd. Ook wordt hij nogmaals goed nagekeken door de dierenarts, krijgt hij voor de zekerheid nog een vlooienbehandeling en ontwormingskuur, en neemt hij zijn paspoort mee op reis.

Wie valt er voor dit grappige ventje met zijn grote oren?