Sherlock & Holmes

Sherlock & Holmes

Sherlock en Holmes zijn naar het asiel gebracht door hun eigenaar. Ze waren van een ongewenst nestje. Het was een grote schok voor de jongetjes om van een huis naar het asiel te gaan. Ineens zaten ze daar in een hokje. Gelukkig wonen Sherlock en Holmes nu bij een lieve opvangmoeder en komen ze zelfs met haar mee naar Nederland. Het zou natuurlijk het fijnste zijn als dan meteen naar hun eigen lieve familie kunnen verhuizen.

Sherlock en Holmes zijn lieve, sociale en speelse jongens. Dat ze al in een huis gewoon hadden was direct duidelijk, ze waren meteen thuis. De mannetjes zijn graag bij mensen en laten zich heerlijk knuffelen. Holmes is iets afwachtender en meer timide dan zijn broer Sherlock. Hij kijkt even wat zijn broer ervan vindt en als hij doorheeft dat het goed is komt hij los en laat hij zich ook aaien.

De jongens zijn onafscheidelijk en hebben veel plezier samen. Ze slapen samen, wassen elkaar en spelen uiteraard met elkaar. Ze kunnen ook heel goed met andere katten wonen maar kunnen ook met zijn tweetjes heel gelukkig zijn.  Ook honden en wat oudere kinderen zijn geen probleem voor deze relaxte jongens.

Sherlock en Holmes zijn binnenkatten, ze vinden het veel te fijn in huis met hun familie. Een katveilig balkon om af en toe een tukje op te doen zou natuurlijk heerlijk zijn.