Sausage

Sausage

Lieve, verlegen Sausage wil graag onder een eigen dak wonen voordat de winter komt! Ze zit in Eerbeek in een opvanggezin.

Dit kleine meisje werd met haar familie gevonden als pasgeboren kitten onder een auto op een parkeerplaats in Zuid-Spanje. Haar moeder is een heel vriendelijk katje en zij zocht de aandacht van vriendelijke mensen in de buurt. Gelukkig kwam er een vrijwilliger van het asiel langs en die heeft moeder en kittens meegenomen. De kittens zijn verder opgegroeid in een opvang. Het zijn allemaal vriendelijk katjes, maar Sausage is de meest verlegen van het stel. Ze kijkt de kat uit de boom. Als ze je eenmaal kent vindt ze knuffelen heel fijn maar het kost even tijd.

Sausage zal niet bijten of krabbelen, maar ze zal zich verstoppen in het begin. De ervaring leert dat dit soort katjes na 2 weken uit de schulp komt en dan zal ze je zeker komen opzoeken. Ze houdt van spelen dus door met haar te spelen kun je haar vertrouwen winnen.

Omdat Sausage verlegen is heeft ze zeker een huisje nodig waar een andere kat aanwezig is, of plaatsen we haar met bijv. en broertje of zusje van haar. Ze is ook nog erg jong, dus dan is het sowieso leuker voor het beestje om en maatje te hebben.

Een hond kent ze niet maar ze kan er na gewenning wel mee leren omgaan, denken we. Ze kan goed samenleven met kinderen die begrijpen dat een kat tijd nodig heeft om te wennen.

Een buitenruimte heeft ze niet nodig maar ze zal een veilige tuin of een afgeschermd balkon wel waarderen. Ze is gesteriliseerd, gechipt, ingeënt, getest op felv en fiv en ze heeft een paspoort.