Sasha

Sasha

Sasha is een aanhankelijke en rustige poes die op dit moment in Ayamonte, Spanje verblijft.

Sasha werd geboren in een kolonie van straatkatten in de haven van kustplaats Isla Cristina. De katten werden gevoerd door een mevrouw uit de buurt. Het viel haar altijd op dat Sasha zo’n sociale en knuffelige poes was, zowel naar mensen toe als naar haar soortgenootjes. De mevrouw zag dat Sasha vanwege haar sociale karakter een goede huiskat zou zijn. Ze belde het asiel om te vragen of ze konden helpen en de vrijwilligers hebben Sasha opgehaald.

In het asiel vond Sasha al snel haar draai. Ze is een lief, rustig en makkelijk meisje dat het heel leuk vindt om met haar kattenvriendjes op te trekken. Ook wordt ze heel blij van de vrijwilligers in het asiel: ze knuffelt en kroelt graag met ze. Ze laat zich lekker optillen en doet met liefde een dutje op je schoot. Sasha houdt van gezelschap maar kan zich ook in haar eentje goed vermaken. Ze gaat dan bijvoorbeeld gewoon lekker in de Spaanse zon liggen slapen, waar mogelijk op een zacht dekentje. Of ze speelt gewoon even lekker met een balletje of speelmuisje.

Sasha kan met alles en iedereen overweg: met andere katten, honden en natuurlijk ook met mensen, jong en oud. Ze kan goed met andere katten leven maar kan ook als enige kat worden geplaatst. Ze hoeft niet per se naar buiten maar als er een katveilige tuin of balkon is, slaat ze die natuurlijk niet af.

Dit lieve meisje heeft haar koffertje al gepakt. Mag ze het bij jou voor altijd komen uitpakken?