Roque

Roque

Weet je waar onze kleine clown Roque groot in is? Kattenkwaad 🙂 Probeer dan maar eens je lach in te houden!

Roque werd gevonden in een verlaten huis in het kustplaatsje Ayamonte, Spanje. Amper 1 maand oud, vreselijk mager, vies en heel erg bang, werd hij gevonden door een meisje die toevallig door het raam naar binnen keek. Het meisje heeft hem mee naar huis genomen en heeft zich over hem ontfermd. Ondanks de erbarmelijke omstandigheden waarin hij leefde, vond hij gelukkig snel zijn draai. 

Deze grappige jonge kat is lekker actief, hij houdt van rennen, klimmen in de krabpaal en spelen met zijn 4 andere kattenvriendjes. 

Hij is heel erg lief en aanhankelijk, net een kleine baby. Hij vindt het heerlijk om warm bij de kachel te liggen of op lekker dikke dekens. Slapen doet hij het allerliefst in je nek, dan kan hij niet meer stoppen met spinnen.

Roque is gek op mensen, hij kan erg ook erg goed met kinderen. Hoe hij met honden is weten wij niet, hij zou graag in een gezin wonen met een 1 of meer kattenvriendjes om mee te spelen. Het liefst ook met een tuin of balkon om lekker te ravotten, deze moet echter wel veilig afgeschermd zijn zodat hij niet kan vallen of weglopen.

Mag deze sociale dondersteen bij jou de boel op stelten komen zetten?