Richie

Richie

Richie, verrijkt je leven!

Deze knapperd is gevonden op straat. Hij had een parfumachtige geur over zich heen en daar waren andere katten niet bepaald gecharmeerd van. Ze vielen Richie aan en ze bleven maar met hem vechten, het hield niet op. Hij is meegenomen naar het asiel en daar bleek dat hij erg verkouden was en daardoor een ‘aangetast’ linkeroogje had. Dit is gelukkig goed gekomen, het oogje hoefde niet verwijderd te worden maar hij heeft hier wel half zicht aan over gehouden. Richie heeft hier verder totaal geen last van.

Richie is een lieve en omdat hij nog jong is speelt hij graag. Maar hij laat zijn spel graag liggen als hij de kans schoon ziet om eens lekker geknuffeld te worden. Want hij is dol op aandacht en hij zoekt mensen graag op om eens heerlijk te kroelen.

Voor Richie is het geen probleem om als enige kat geadopteerd te worden maar als er al één of twee katten in zijn nieuwe huis wonen, vindt hij dat ook prima. Ons rijkdommetje is een lief sociaal diertje. Het is onbekend of hij met honden overweg kan. Om teleurstelling te voorkomen willen wij hem liever niet plaatsen in een gezin waar een hond woont. Wat oudere kinderen vindt hij ook leuk, want daar kan hij veel van leren en mee spelen. Hoewel Richie absoluut gezond is, adviseren wij om hem te helpen wat meer weerstand te geven. Dit kan eenvoudig gedaan worden door eenmaal daags een supplement in zijn voerbakje te mengen. Hierover wordt u uiteraard geadviseerd door onze bemiddelaarster Beau.

Richie vindt het heerlijk om buiten te spelen en een katveilige tuin is dan ook echt gewenst. De tuin moet veilig zijn om ontsnappen of vallen te voorkomen. Veilig wil zeggen 100% afgeschermd met gaas of een kattennet.

Wie wil zijn of haar leven verrijken met de liefde en charme van deze prachtige kerel?