Rakker

Rakker

Rakker werd het asiel binnengebracht nadat hij door iemand met een spray in zijn ogen was gespoten. Wat voor spray is onbekend maar hij was er heel slecht aan toe en niemand verwachte dat hij nog zou kunnen zien. Rakker had echter andere plannen; hij had 2 jaar het leven op straat overleefd en dit zou hem er ook niet onder krijgen. Met veel liefde en zorg in het asiel kwam Rakker er helemaal bovenop, hij ziet weer als een havik.

Deze gezonde, lieve en speelse jongen uit de Oekraïne woont inmiddels in een lief opvanggezin in Wijchen, bij Nijmegen. Rakker is een gezellig beest dat dol is op mensen, groot en klein. Tijdens zijn wandelingen loopt hij dan ook stee vast naar iedereen die hij ziet toe en vraagt dan om aaitjes en knuffels. Ook tegenover kinderen is hij vriendelijk.

Rakker is dol op spelen en ravotten en is daarom op zoek naar een echt (honden-) gezin, waar  hem volop aandacht gegeven kan worden. Hij speelt graag met zijn speeltjes, vooral balletjes hebben zijn voorkeur. Wat oudere kinderen zijn bij uitstek geschikt gezelschap voor hem als het op spelen aankomt, want Rakker houdt van dollen.

Rakker voelt zich het beste op zijn plaats als enige hond. En als er katten in huis zijn, zal hij daar uiteindelijk ook aan wennen, maar dat vergt dan wel tijd, aandacht en begeleiding.

Zolang zijn baasjes consequent zijn, zal Rakker een gehoorzame jongen zijn, die snel leert. De commando’s “Wacht”, “Blijf” en “Zit” had hij al gauw onder de knie. Wandelen aan de riem doet hij voorbeeldig. Kortom: Rakker is er helemaal klaar voor. Je kunt hem uiteraard bezoeken in Wijchen, hij kijkt uit naar je komst!