Rain

Rain

Rain wil graag schuilen

Zoals zijn naam al doet vermoeden is Rain in de stromende regen op straat gevonden. Hij was verzwakt en bewoog niet. Het arme diertje kon nauwelijks ademen, hij was er zeer slecht aan toe. Zijn ademhaling was aangetast door een verkoudheidsvirus. Liliya nam hem mee en heeft hem laten onderzoeken en behandelen. Stoere, grote Rain woont alweer een jaar bij Liliya en is sindsdien niet meer ziek geweest. En na bloedonderzoek bleek dat hij zo nodig ook het leven van andere katjes kan redden. Deze kerel beschikt namelijk of een speciale bloedgroep waardoor hij bloed af kan staan voor andere zieke katjes.

Rain houdt erg van gezelschap en van spelen, zowel met mensen als met andere katjes. Hij kan zó fanatiek in zijn spel opgaan dat hij zo nu en dan een speels tikje uitdeelt. Er zit geen greintje kwaad bij, zo is hij nu eenmaal: spelen als een dolle en totaal de omgeving uit het oog verliezen. Dat betekent wel dat het beter is om Rain niet in een gezin met kleine kinderen te plaatsen. Een echte schootkat is hij niet maar knuffelen kan Rain als de beste en hij komt dan ook graag een paar knuffels halen of brengen. Ondanks dat hij zo lekker druk kan zijn met spelen is het verder een rustig beestje dat een lekker tukkie op zijn tijd goed kan waarderen.

Wij hopen dat Rain zijn toekomst bij lieve mensen mag doorbrengen waar geen kleine kinderen en honden zijn. Omdat Rain zo graag speelt is het belangrijk dat er al een kattenmaatje in huis is of dat hij een vriendje mag meebrengen. Wanneer er een afgezette tuin of balkon is zou hij dit prettig vinden.

Wie laat de zon schijnen voor Rain?