Rafaël

Rafaël

Lieve Rafael uit Oekraïne is de ideale gezinshond. Hij is goed met mensen van alle leeftijden, andere honden en ook met katten. Hij zoekt een warme mand. Hij is al in Nederland, namelijk in Den Bosch.

Rafael komt uit het asiel Shelter Friend in Oekraïne, waar de mensen met heel veel liefde er alles aan doen om de dieren een goed leven te bieden. Maar met de weinige middelen die ze hebben is dat heel moeilijk. Het leven van asieldieren daar is niet te vergelijken met de Nederlandse asielen. Daarom was het zo heerlijk dat Rafael een gouden mandje had gevonden in Nederland. Helaas had zijn nieuwe baasje niet door dat de zorg voor een hond natuurlijk best intensief is. Ze heeft daarom na een maand afstand van Rafael gedaan. Hij hoopt nu enorm op een tweede kans in Nederland!

Onze Rafi heeft zich laten kennen als een hele lieve, sociale rustige hond. Knuffelen vindt hij heeeeel fijn. Als hij een beetje uitgedaagd wordt, vindt hij het heel leuk om te spelen, ook met andere honden. Deze lieverd gaat ook goed om met andere dieren en ook met kleine kinderen.

Op dit moment is Rafael een beetje aan de maat en krijgt daarom een dieet van droge brokken en sperziebonen om af te vallen.

Bij wie mag deze lieve jongen zijn warme mandje-voor-altijd vinden?