Puma

Puma

Liliya wandelde op straat in Bulgarije toen ze vanuit een auto een verschrikkelijk gemiauw hoorde. Zij vroeg aan de eigenaren of zij de motorkap wilden openen om te kijken. Daar zat ze; kleine kitten Puma. Gelukkig was Liliya op tijd en kon ze Puma pakken, als Puma verder de motorkap ingekropen was, zou ze dit niet hebben overleefd. Liliya heeft nog gezocht naar de moederpoes en haar eventuele andere kittens, maar Puma was helemaal alleen.

Deze rustige lieverd is stapeldol op knuffelen, maar netjes en beleefd als ze is, zal ze nooit zomaar op je klimmen. Ze wacht altijd keurig bij je voeten tot ze de aandacht krijgt waar ze zo naar hunkert en wat ze zo verdient!

Puma is erg sociaal en speelt heel graag met andere kattenvriendjes. Ze zou het daarom erg fijn vinden als er 1 of meerdere speelkameraadjes zijn in haar nieuwe huisje. Van honden is ze absoluut geen fan.

Voor nu is Puma gewend om altijd binnen te zijn, maar het zou heerlijk zijn als ze kan kennismaken met een veilig afgesloten tuin of een katveilig balkon. Omdat ze zo rustig is, is het noodzakelijk dat ze in een gezin terecht komt waar geen hele kleine kinderen wonen, kinderen in de tienerleeftijd zijn geen probleem voor haar.

Puma is een gezonde poes, en zij is gesteriliseerd, ingeënt, gechipt en negatief getest op FIV en FeLv.

Hebben jouw katten nog een plaatsje vrij in hun warme mandje voor Puma?