Prins George

Prins George

Prins George, een prachtige witte angora(mix) kater van 3 jaar moet helaas verhuizen. Zijn huidige eigenaresse is te oud om zelfstandig te wonen en moet naar een verzorgingshuis. Prins George mag niet met haar mee, dus hij moet zijn biezen pakken.

Deze knapperd kan niet met andere katten overweg, dus hij zoekt een huis waar hij de enige kater des huizes is. Ook honden en kinderen vindt hij niet leuk. Prins George wil graag een rustig huis met alleen volwassenen. Te veel drukte, dat is niets voor hem, veel te stressvol. Hij is een rustige kat, niet speels maar houdt wel van knuffelen en luieren. Op schoot komt hij ook graag maar pas als hij gewend is. We zoeken dus een baasje dat hem lekker rustig laat wennen.

Prins George is een binnenkat. Eventueel kan hij op een afgeschermd balkon, of in een echt afgesloten tuin, maar hij vindt binnen blijven ook prima. Zijn nieuwe huisgenoot/huisgenoten moet(en) er rekening mee houden dat zijn vacht verzorging nodig heeft. Dagelijks borstelen is nodig om klitten te voorkomen.

Heb jij dat lekkere rustige mandje waar Prins George zo naar verlangt?