Pip

Pip

Pip zoekt zijn Woezel
Lieve Pip is een zwart katertje van 6 maanden jong. Hij is als ongewenst kitten gedumpt in het asiel. Door zijn kleur heeft hij in Spanje geen enkele kans om een huis te vinden, dus we proberen het in Nederland voor hem.

Pip is een dapper ventje. Hij vond het best eng in het asiel met zoveel katten om hem heen en waar hij steeds zijn best moest doen om op tijd bij de voerbak te zijn. Gelukkig voor Pip mocht hij in opvang bij een lieve dame. Dat vond hij in het begin ook weer erg spannend maar binnen een week sliep hij bij zijn opvangmoeder in bed. Na nog een week mocht ze hem optillen en nu komt hij zelf om aaitjes vragen. Als Pip weer moet verhuizen zal hij ook weer even moeten wennen maar hij heeft bewezen dat hij dapper is en hij weet nu dat mensen leuk zijn, dus dat komt helemaal goed.

Pip woont nu samen met een ander kitten met wie hij het heel goed kan vinden. Ze slapen samen en het andere kitten wast Pip regelmatig, en dat vindt Pip erg fijn.

Pip is nieuwsgierig, houdt van spelen en van gezelligheid en van andere katten. Omdat hij nog zo jong is en een speelkameraadje nodig heeft zoeken we voor hem een huisje waar al een kat aanwezig is, of neemt Pip zelf een vriendje mee. Honden kent hij niet maar omdat hij zich snel aanpast aan nieuwe situaties denken we dat hij zal wennen aan een hond die vriendelijk is tegen katten.

Pip kan ook met kinderen mits die weten hoe ze met een kat moeten omgaan. Een buitenruimte is voor Pip niet nodig. Een veilige tuin of veilig balkon mag natuurlijk wel.

Bent u of kent u Woezel? Dan komt Pip graag bij u wonen!