Pili

Pili

Het leven begon heel gewoon voor Pili en haar zusje Mili, die inmiddels is geadopteerd. Ze waren gewone huiskatten bij een gezin in Spanje. Helaas besloten hun baasjes naar China te vertrekken en de poezen naar het asiel te brengen. Gelukkig vonden Pili en Mili daar al snel hun draai.

Pili is een echt gezelligheidsdier met mensen: ze volgt je graag en er is niets leuker dan de hele tijd knuffelen. Ze ‘babbelt’ graag met de vrijwilligers en volgt ze overal. Pili vindt het ook heerlijk om in je armen of in je nek te liggen, spinnend en wel. Deze lieve jonge poes vindt spelen natuurlijk ook heel leuk.

Met de andere katten kan Pili goed overweg maar ze wil wel graag alle aandacht van de vrijwilligers. Als andere katten ook een kopje komen halen, vindt Pili dat heel vervelend en krijgt het dan met de andere katten aan de stok. Daarom zoeken we een huisje waar Pili de enige kat is, zodat ze lekker alle aandacht krijgt. Met honden kan Pili wel goed overweg en ook voor kinderen is ze een lief vriendinnetje.

Een katveilig balkon of een veilige tuin zou ideaal zijn voor dit lieve meisje. Mag ze bij jou haar forever home vinden?