Percy Pig

Percy Pig

Percy Pig, PP voor intimi, is genoemd naar een snoepje dat in Engeland populair is. Hij is als kitten gevonden op straat in Los Barrios en kwam in het asiel op een moment dat er nog veel meer cyperse kittens binnen kwamen, allemaal een stukje jonger dan hij. Mensen die een kitten wilden kozen de jongere kittens en PP bleef achter zonder zijn vriendjes. Maar deze jongen zat niet bij de pakken neer, hij maakte gewoon nieuwe vrienden. PP is namelijk dol op iedereen. Hij zoekt mensen altijd direct op en als iemand hem optilt spint hij luid om te laten horen hoe fijn hij het vindt. Hij zit nu nog in een asiel maar hij zal in een huis zeker een schootkat worden want hij wil niets liever dan bij mensen zijn.

Andere katten vindt hij ook erg leuk, dus we zoeken een huisje voor hem waar al een andere kat is om mee te spelen. Spelen doet Percy namelijk het allerliefst, na knuffelen met mensen en eten natuurlijk. We denken dat PP ook goed kan samenleven met een katvriendelijke hond want hij is ontspannen en zelfverzekerd. Kinderen vindt hij ook erg leuk, PP zal zeker een fijne familiekat zijn.

PP is goed gezond, hij is lief, sociaal, speels en heeft een mooie bruin-cyperse kleur. Eigenlijk is hij een ideale kat voor iemand die een gezellig jong katertje zoekt.

Een buitenruimte is niet persé nodig maar als die er is, dan moet hij veilig zijn, zodat PP er niet uit kan ontsnappen, want hij is het buitenleven niet gewend.

PP is er klaar voor om zijn nieuwe familie te ontmoeten!