Pearl

Pearl

Pearl was ook weer een heel jong moedertje dat met haar kittens van net een dag oud in het asiel is gedumpt. De eigenaar had geen zin in kittens maar wilde zijn poes ook niet laten “helpen”. Dus dan maar naar het asiel met moeder en babies. Pearl was weliswaar en jonge moeder maar ze heeft geweldig voor haar kroost gezorgd en ze liefdevol groot gebracht. Ze kwam altijd met haar kopje naar de voorkant van haar hok als er een verzorger aan kwam, alsof ze ze wilde bedanken dat deze zo goed voor haar en de kittens zorgde.

Nu de kittens zijn “uitgevlogen” is het tijd dat ook Pearl een huisje vindt. Haar verlanglijstje luidt:

Een fijne familie, met evt wat grotere kinderen (6 jaar of ouder), waar Pearl regelmatig aandacht van krijgt maar die haar ook alleen laten af en toe, want deze dame vindt het ook fijn om af en toe op zichzelf te zijn. Pearl vindt het prima als haar nieuwe mensen een paar uur per dag van huis zijn, dan kan zij ook haar eigen gang gaan. En als de mensen dan thuis zijn, dan komt Pearl graag knuffelen en (als ze gewend is) ook wel op schoot liggen. Optillen mag, maar niet te lang en niet te vaak.

Een andere, vriendelijke kat mag ook in haar huis wonen, maar ze vindt dat niet perse nodig, ze wil ook wel de enige kat in huis zijn. Datzelfde geldt voor een vriendelijke hond die katten gewend is, Pearl zal hem of haar tolereren, maar voor haar hoeft hij er niet te zijn. Speelgoed zal ze wel waarderen, maar dat hoeft niets bijzonders te zijn, een klein muisje, balletje of propje vindt ze al leuk. Ze speelt graag maar is niet heel wild. Natuurlijk wil ze graag een eigen mandje of kleedje, dan beslist ze zelf wel of ze daar ook op gaat liggen, want ze is natuurlijk een kat.

Een tuin of balkon zou leuk zijn, maar ze leeft nu in de opvang in een kleine ruimte binnen en lijkt dat ook prima te vinden. Een evt. buitenruimte moet dus wel afgeschermd en veilig zijn.

Verder heeft Pearl niet veel wensen, gewoon veel liefde en gezelligheid. Ze heeft te bieden: een prachtig uiterlijk, een goed karakter, een paspoort met daarin de bewijzen van haar inentingen, ze is gechipt, getest op felv en fiv, gesteriliseerd en verder goed gezond.

Nou, ze vindt dat ze een goede partij is en wacht op uw reactie!