Pate & Shooshi

Pate & Shooshi

Pate & Shooshi; vier pootjes op één buik!

Pate en Shooshi waren nog maar net geboren toen ze samen met 2 andere kittens in een tuin werden gevonden. Moederpoes was spoorloos. De kleintjes werden met de fles grootgebracht en groeiden op tot kerngezonde jonge katten. Shooshi heeft zich ontpopt tot een grappig en speels katertje en de beschrijving die bij Pate past is: een onwijs zachte, lieve knuffelkater. Ze zijn beide sociaal, dol op mensen, altijd in voor een spelletje en ze hebben een hoog knuffelgehalte. En Sooshi is een echt lekkerbekkie; hij heeft altijd wel trek in iets.

In het asiel zijn ze steeds meer met elkaar gaan spelen. Ze blijken onafscheidelijk te zijn en écht dol op elkaar. Shooshi en Pate hoeven niet perse naar buiten maar een veilige buitenruimte (balkon, tuin) slaan ze niet af. Want wat is nou lekkerder dan samen ravotten in een veilige, afgesloten omgeving? Ook hopen ze dat er fijn speelgoed en een krabpaal in hun nieuwe huis zal zijn. Verder vinden ze het prima als er kinderen wonen maar die moeten dan wel wat ouder zijn. Want het spelen kan er soms wat ruig aan toe gaan, bijvoorbeeld vanwege een ‘love bite’. Honden vinden ze maar eng.

Natuurlijk zijn Pate en Shooshi volledig ingeënt, gechipt, gesteriliseerd en negatief getest op felv en fiv. Ook worden ze vóór de grote reis naar Nederland nogmaals goed nagekeken door de dierenarts, krijgen zij voor de zekerheid nog een vlooienbehandeling en ontwormingskuur, en nemen zij hun paspoort mee op reis.

Ze wachten met spanning op hun nieuwe avontuur. Waar mogen zij hun reiskoffertje uitpakken?