Ollie

Ollie

Lekker luie Ollie

Ollie is een bijzondere tiger. Hij is stapelgek op mensen en op knuffelen. Hij vindt knuffelen zo heerlijk dat hij zijn eten ervoor laat staan.

Hij is rustig en erg vriendelijk. Liever lui dan moe, niet speels. Een lekker gezapige “jeweetwel-kater” dus.

Ollie kan prima samenleven met soortgenoten mits die ook lekker rustig zijn. Van drukke katten die graag spelen moet hij niet veel hebben. Hij kan ook prima leven als enige kat in huis, als er maar genoeg te knuffelen valt. Hij is niet zo dol op kinderen en ook niet op honden.

Ollie is in de opvang gekomen bij Liliya met een gebroken bovenkaak. We weten niet wat de oorzaak daarvan was. Er zijn ook wat tanden beschadigd, dus hij zal een flinke klap of schop gehad hebben. Liliya heeft hem met veel zorg weer opgekalefaterd, en inmiddels heeft Ollie er geen last meer van.  Het heeft wel even geduurd voor hij normaal kon leren eten en daardoor is hij veel afgevallen. Nu kan hij weer heerlijk eten en wil hij graag verwend worden zodat hij dik en harig kan worden.

Ollie is een binnenkat maar als u een veilige tuin of balkon heeft zal hij dat ook waarderen. Ollie is verder goed gezond, gechipt, ingeënt, negatief getest op felv en fiv en gecastreerd.

Lieve Ollie verdient een baasje dat veel thuis is om met hem samen te zijn en te knuffelen!

[/cm