Oliver

Oliver

Deze knappe jongeman van ca. anderhalf jaar is Oliver. Hij is een ontzettend leuke en rustige kater, die erg van aandacht houdt.

Hij is gevonden op een markt in Burgas in Bulgarije. hij probeerde daar in leven te blijven door wat eten te stelen. De marktkoopmannen waren daarom niet zo dol op hem. Een van hen wilde hem dood hebben omdat onze Oliver van zijn waren stal.

De vrouw die de zwerfkatten voerde heeft hem daarom maar meegenomen. Maar ze had zelf geen plek voor hem en stopte arme Oliver in een kelder, zonder licht, en tussen de rommel. Liliya, onze partner in Bulgarije, hoorde hiervan en besloot Oliver op te nemen in haar asiel. Daar zit Oliver nog steeds. Onbegrijpelijk, want hij is heel erg leuk. Maar in Bulgarije is weinig vraag naar volwassen katten, hoe leuk ze ook zijn.

Oliver is geen druktemaker. Hij zal rustig wachten tot je naar hem toe komt om hem te knuffelen. Dat vindt hij geweldig. Hij kan goed overweg met andere katten, mits ze ook rustig zijn. Spelen doet hij nauwelijks maar een rustige soortgenoot in huis vindt hij wel gezellig. We zoeken dus een huis waar al een kat is. Kinderen vindt hij ook leuk, maar honden, daar houdt hij dan weer niet van. Misschien komt het doordat hij in die kelder opgesloten heeft gezeten, maar Oliver geniet er erg van om af en toe even naar buiten te kunnen in een tuin waaruit hij niet kan ontsnappen, of op een afgeschermd balkon.

Wie geeft deze knappe knuffelbeer een nieuw thuis?