Noah

Noah

Ons Spaanse vriendinnetje Noah kan in juni naar Nederland vliegen.

Noah is een jonge Spaanse poes die eigenlijk al te veel heeft meegemaakt in haar korte leventje. Ze is als kitten op straat gevonden, samen met haar moeder. In het asiel heeft ze lang moeten wennen. Kleine Noah was in het begin erg onzeker en bang. De liefde en het geduld van de vrijwilligers heeft haar langzaam maar zeker gerustgesteld. Zeker toen ze bij een van de vrijwilligers in de opvang mocht, durfde Noah mensen beetje bij beetje te vertrouwen. Op een gegeven moment was het ijs gebroken en mocht opvangster Adriana haar zelfs knuffelen. Nu zit en slaapt Noah graag naast haar mensen op de bank en laat zich lekker aanhalen. Noah is een lief en rustig meisje.

Spelen was gelukkig nooit probleem: balletjes en andere speeltjes vindt Noah helemaal geweldig. Met de andere katten in de opvang is Noah dikke vriendjes. Ze slaapt en speelt graag met ze en doet ook graag mee aan wederzijdse wasbeurten. In haar nieuwe huisje heeft ze dan ook echt minimaal één kameraadje nodig. Jonge kinderen vindt ze erg spannend maar tieners die haar zacht benaderen zou goed moeten kunnen. Rustige, sociale honden passen ook goed bij Noah.

Noah is op haar best in een appartement met een veilig balkon. De broodnodige frisse neus slaat Noah niet af, zeker niet als het balkon is beveiligd met een kattennet of gaas.

Dit lieve meisje zal zeker even de tijd nodig hebben om aan nieuwe mensen en een nieuwe omgeving te wennen. Met wat tijd, geduld en vooral liefde is ze een lief poezenvriendinnetje. Zoek jij nog een lief maatje?