Nilo

Nilo

Onze Nilo werd in zijn eentje op straat gevonden en was zo lief en sociaal dat hij al een baasje moet hebben gehad. Helaas kwam niemand hem ophalen uit het asiel. Nilo woont nu bij een lief Spaans opvanggezin en is helemaal in zijn elementje. Hij is graag bij zijn mensen en wil het wil het liefst de hele dag met ze knuffelen. Het is ook moeilijk hem niet te knuffelen want hij is onweerstaanbaar met zijn prachtige blauwe ogen. Hij vindt het ook heerlijk om bij je op schoot te kruipen voor een extra lange knuffel. Een echte lieve jongen is het.

Met de andere katten in het gezin gaat hij heel gezellig om, ze spelen en knuffelen samen wat af. We zoeken dan ook een thuis waar hij een of meer kattenvriendjes heeft. Met honden heeft hij nog niet kennisgemaakt. We weten niet of hij het fijn vindt om met kleine kinderen te wonen maar wat oudere kinderen moet gezien zijn sociale karakter geen probleem zijn.

Naast knuffelen vind Nilo het ook geweldig om te spelen. Met de andere katten, zijn mensen of alleen met een speelgoedje. Deze lieve jongen hoeft niet per se naar buiten, maar vindt het wel fijn om af en toe te zonnen in een katveilige tuin of katveilig balkon.