Nasha

Nasha

Nasha….. de moeite waard!

Nasha is het zusje van broertje Pitt en zusje Aika. Ze waren slechts een paar dagen oud toen ze naar de opvang werden gebracht. In oktober kwam het stel naar het asiel. Nasha is een mooi zwart katje. En dat is precies waarom ze niet in Spanje geadopteerd wordt. Een zwarte kat zou ongeluk brengen.

En daarom hebben wij nu het gelukje om dit prachtige beestje op onze site te plaatsen. Benieuwd waar de Spanjaarden nee tegen zeggen? Deze lieverd heeft een zacht karakter, is absoluut niet dominant en ze is altijd vrolijk. Nasha vindt het heerlijk om haar lieve koppie in je handen te leggen terwijl ze geaaid wordt. Ze laat zich oppakken en ze is dol op kroelen. Als ze moe is komt ze naar je toe om naast je op de bank een dutje doen. Ze brengt ook wat leven in huis, want ze speelt en rent graag. In het asiel heeft ze een eigen doos waar ze het liefst in kruipt. Vooral dozen met een deksel vindt ze helemaal te gek.

Omdat Nasha van kleins af aan in het asiel heeft gewoond, is ze graag binnen. De buitenwereld kent ze niet. Als er in haar nieuwe huis een tuin of balkon is, dan moet het wel écht veilig voor haar zijn zodat zij niet kan ontsnappen of vallen.

Uiteraard heeft Nasha in het asiel kennis gemaakt met andere katten en daar kan ze heel goed mee overweg. Ze heeft ook echt een kattenmaatje nodig in haar nieuwe huisje. Het is onbekend of Nasha met honden kan opschieten maar vermoed wordt dat ze best vriendjes kan worden met een vriendelijke, zachtaardige hond.

Wie gaat voor het karakter en niet voor de kleur? Wij zijn benieuwd waar het mandje van Nasha komt te staan.